pühapäev, 12. juuni 2011

2011 suve marinaad

Sellele retseptile sai julgelt selline nimi pandud kuigi suvi alles alguses. Olen väga kindel, et sellist liha söön suvel rohkem kui 1, 2 või 3 korda. Mõte sai alguse ühest ilusast kalkunifileetükist ning koledatest päikesekuivatatud tomatitest. Kalkuniviilud oli kastme sees vaid paar tundi, kuid nii maitsvat ja pehmet linnuliha pole mina igal juhul varem teinud.


0,5 purki päikesekuivatatud tomateid, koos õliga
1 suur peotäis värsket basiilikut
5 küüslauguküünt
0,5 tl soola

















Pane kõik asjad blenderisse ning sega kuni moodustub ühtlane püree. Säilita kaanega purgis, hästi sobib seesama päiksekuivatatud tomatite purk.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar