laupäev, 19. november 2011

Peaaegu nagu "pata"

Siis kui välismaised toidukaubad olid veel IN, ilmusid Eestis poelettidele Pata nimelised toidud. Oli vaja juurde praadida hakkliha ning hautada koos paki sisuga. Siis tundusid need nõnda head! Minu eriline lemmik oli Itaalia Pata ning kui nüüd ükspäev juhusklikult need samad toidud riiulilt silma jäid tuli mõte proovida midagi sarnast kodus. Ma üldiselt pooldan seda, et "elamine ongi kahjulik" aga siiski eelistan kodutehtut, pakikale.. Aega võtavad nad umbes ühepalju.

200 g väikest pastat (nagu riisiterad)
1 spl õli
1 sibul
500 g seguhakkliha
1 paprika
2 peotäit külmutatud herneid
1 dl puljongit
2 spl tomatipastat
Soola, pipart






Keeda pasta soolaga maitsesetatud vees. Kuumuta pannil õli ning prae sibulatükid. Lisa hakkliha ning tükeldatud paprika ning herned. Kuumuta läbi ning kalla peale puljong ning lisa tomatipasta. Hauta kaane all 10 minutit, maitsesta ning sega hulka pasta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar