esmaspäev, 26. november 2012

Pasta Amatriciana

Üks sellistest pastatoitudest mille retsepte on väga palju ning igaüks leiab sellise mis talle kõige rohkem meeldis. Natuke kurvaks tegi, et ma ei leidnud eile pancettat ning asendasime selle tavalise peekoniga. Aga no üldiselt oli mõnusa pastatoiduga ning kuigi midagi väga uuenduslikku ei kogenud siis võib täie kindlusega öelda, et toit oli aus ja hea! Kõrvale veel mõnus mahe Itaalia punane vein ning hea seltskond... Perfetto!


500 g pastat
2 spl oliiviõli
150 g peekonit
1 sibul, peeneks hakitud
500 g kooritud, hakitud tomateid
2 hakitud tsillipipart
Soola, pipart













Kuumuta pannil ning lisa hakitud peekonit kuni peekonist hakkab rasva eralduma. Lisa hakitud sibul ning prae 10 minutit kuni sibul pehmeneb. Lisa tomatid ja tsillipipar ning maitsesta soola ja pipraga. Kata kaanega ning hauta 40 minutit. Vajadusel lisa haudumise ajal veidi vett. Keeda pasta vastavalt pakendi õpetusele. Serveerimisel võid lisada riivitud parmesani

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar