Mitte palju aega tagasi oli meil õhtusöök, kus pearoaks oli tortillalasanje. (retsept tulemas) Igal juhul tundus see kõigile meile veidike liiga läila ning seepärast otsustasin uuesti proovida ning seekord veidike julgemalt maitseainete purke kallutada. Peaks ütlema, et ma olin tulemusega palju rohkem rahul kui eelmine kord ning lisaks sain ära kasutada mitmeid külmikusse seisma jäänud asju.
1 pakk tortillakrõpse
1 spl oliiviõli
450 g kalkunihakkliha
1 purk SM ananassisalsat
240 g purustatud tomateid
200 g konservmaisi
100 g chorizo vorsti
0.25 tl Chipotle tsillipipart
peotäis spinatit
soola
200 g riivjuustu
Kuumuta pannil õli ning pruunista selles hakkliha. Lisa pannile ananassisalsa, purustatud tomatid, konservmais ning viilustatud chorizo. Kuumuta kõik läbi ning maitsesta tsillipipra ja soolaga. Lisa spinat ning sega kõik korralikult läbi. Tõsta ahjuvormi põhja pool tortillakrõpsudest ning kata see hakklihaseguga. Kata ülejäänud tortillakrõpsudega ning puista üle riivjuustuga. Küpseta 200 kraadi juures 30 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar