Nagu olen ka varem maininud meeldib mulle teha toite mille ettevalmistamine ei võta palju aega ning ei määri eriti nõusid. Ahjukartulite ja kotlettide puhul on minu arvates tegemist just sellise toiduga. Ainult 2 kaussi pean ära pesema pärast :)
1 kg kartuleid
1 pakk Meira kartuliglasuuri
2 spl õli
1 pakk Rakvere sea delikatesshakkliha
50 g riivsaia
1 dl kohvikoort
1 muna
1 porgand
hakklihamaitseainet
Koori kartulid ning lõika sektoriteks. Vala kaussi õli ning glasuur, lisa kartulid ning sega korralikult. ( mina panin kausile kaane peale ja raputasin kõik segamini) Vala küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Sega kotletitaigen ning vormi kotletid ahuplaadile. Pane mõlemad plaadid ahju ning küpseta 200 kraadi juures u. 30 minuti. Serveeri värske salatiga ning lihtne ja maitsev toit ongi valmis.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar