esmaspäev, 30. aprill 2012

Kookospiima panna-cotta

Minule väga meeldis see magustoit. Rohkem meeldis isegi selle panna cotta kõrval olev mango, kui magustoit ise. Igal juhul midagi sellist mida ma jällegi proovinud ei olnud ning võttis mõtlema, et peaks SM lehel rohkem ringi vaatama. Päris huvitavaid asju võib leida. Magustoidu valmistamine ka suhteliselt lihtne ning kui esimesena teha valmis just see, siis täpselt magustoidu ajaks on kõik valmis.

3 pakki SM kreemjat kookospiima
3 spl suhkurt
3 laimi
3 tl želatiini
3 spl vett
1 suur mango
2 tl vanillisuhkurt
Hakitud piparmünti












Pressi ühte kaussi 1,5 laimi mahl ning teise kaussi sama kogus. Lisa ühte kaussi 3 spl vett ning želatiin. Lase sellel paisuda 10 minutit. Vala kookospiim potti ning lisa suhkur. Aja segu keema ning lisa želatiinisegule. Sega korralikult kuni kogu želatiin on lahustunud. Vala segu väikestesse vormidesse ning aseta paariks tunniks külmikusse. Enne serveerimist riivi mangost peenikesed pikad ribad ning sega need laimimahlaga. Lisa vanillisuhkur ning hakitud münt. Kummuta panna-cottad taldrikule ning lisa mangosegu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar