neljapäev, 31. mai 2012

"Väga vana" Egiptuse marinaad

Egiptuse õhtu pearoaks soovisin midagi kerget ja midagi mis oleks enamvähem kindla peale minek. Grillitud liha on alati mõnus ning kerge salatiga koos serveerides ei ole ka pärast sööki meeletult raske olla. (muidugi oleneb kogustest ;) ) Eks natukene "egiptust" läks kaduma sellise kompromissi tegemisel aga kana oli maitsev. 

100 ml oliiviõli
2 spl vürtsköömneid
1 spl jahvatatud koriandrit
1 riivitud sibul 
5 purustatud küüslauguküünt
1 tl cayenne pipart
soola ja pipart













Sega kõik ained omavahel. Lõika kana tükkideks ning tõsta suletavasse kilekotti. Vala peale marinaad ning lase maitsetuda vähemalt 4 tundi.  Grilli. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar