5 tomatit
1 tl soola
0,5 suvikõrvitsat
1 küüslauguküüs
1 spl hakitud värsket basiilikut
1 tl hakitud värsket tilli
0,5 tl köömneid
3 spl oliiviõli
1 spl sidrunimahla
2 muna
4 spl mascarpone juustu
3 spl riivitud parmesani juustu
3 spl röstitud piiniaseemneid
80 g proscuitto viile
80 g proscuitto viile
veidi pipart
Alustuseks haki tomatit väikestekst tükkideks. Aseta sõelale ning puista peale sool. Lase kausi kohal nõrguda vähemalt 30 minutit aegajalt segades. Haki suvikõrvits väikesteks tükkideks ning vala suurde kaussi, lisa tomatid, purustatud küüslauk, õli, sidrunimahl, köömned, basiilik ja till. Sega kõik korralikult läbi. Sega munakollased mascarpone ning parmesaniga. Vahusta munavalged ning sega õrnalt mascarponesegu hulka. Tõsta salat klaasidesse ning pane lusikaga vähehaaval peale ka kaste. Kata klaasid toidukilega ning lase külmikus vähemalt 4 tundi maitsestuda. Prae keskmisel kuumusel proscuitto viilud ning tõsta köögipaberiga kaetud taldrikule jahtuma. Serveerimisel torka singiviil klaasi ning puista peale piiniaseemned ning veidi pipart.
Ja serveerimisel tuleb kindlasti lisada ka väike kummisebra!
VastaKustutait totally set's the mood... nüüd kui sebra näen tuleb ikka prantsuse köök kohle meelde...
Kustuta