Sellest lihast oli raamatus väga ilus pilt.. selline mahlane ja marjane. Viga oli vist natukene lihatükkide paksuses, aga meie taldrikutele päris see toit ei jõudnud. Maitse oli päris huvitav aga midagi oli veidi paigast ära. Proovin seda mõnel argiõhtul uuesti ning veidi õhemate lihaviiludega.
25 g võid
3 spl oliiviõli
6 tk seakarbonaadi viile
Soola
200 ml punast veini
300 g mustkaid
100 ml mett
Sulata pannil või ning lisa oliiviõli. Pruunista liha ning maitsesta vähese soolaga. Vala peale vein ning lase haududa kuni enamus vedelikku on ära aurustunud. Purusta mustikad ning sega meega. Tõsta liha ahjuvorm nng vala üle mustikakastmega. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 20 minutit
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar