pühapäev, 12. veebruar 2012

Ingverikartulid

Minu suureks üllatuseks oli see kooslus sündinud härra Kokapoisi peas. Diivanil veini juues arvasime, et see on kuskilt maha loetud retsept vms. Head kartulid ja mõte hakkas liikuma, et äkki peaks mehed rohkem köögis aega veetma. Järgmine õhtusöök meeste pajakindast on 4 märts ja teemaks USA. Sööjad ootavad põnevusega uusi meistriteoseid.

2.5 kg kartuleid
1 dl oliiviõli
1 tl soola
0.5 tl pipart
5 cm jupp ingverit
150 g peekonit










Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks. Tükelda neljaks (kui sa naine oled siis tõenäoliselt oleks lihtsam need juba koorides neljaks lõigata ja keetmisaega vähendada) Vala kaussi oliiiõli, sool, pipar ja riivitud ingver. Vala sisse kartulilõigud ning sega korralikult läbi. Vala kogu segu ahjupannile ja puista peale tükeldatud peekon. Küpseta 200 kraadi juures 25 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar