pühapäev, 12. veebruar 2012

Päiksekuivatatud tomati pasta

Ühel ilusal laisal laupäevasel päeval oli see toit meie kiireks lõunasöögiks. Veetsin köögis umbes 15 minutit ja tulemuseks oli mõnusalt tugeva maitsega pastaroog. Kokku pandud asjadest mis olid olemas (päikesekuivatatud tomatid) ja asjades mis oli vaja ära kasutada kuna pakk oli lahti (Fitaki juust) Kogused on kahele ning saab mõnusa suurusega kausitäied.

200 g pastat
1 tl oliiviõli
10 päikesekuivatatud tomatit
1 kanafilee
2 tl punast pestot
5-6 spl Fitaki juustu
3 spl hakitud seedermänniseemneid









Keeda pasta. Kuumuta pannil oliiviõli ning lisa pannile hakitud päikesekuivatatud tomatid, tükeldatud kanafilee ja pesto. Prae läbi. Tõsta kana-tomatisegu kausidesse, pasta peale. Puista üle Fitaki juustu ja hakitud seedermänniseemnetega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar