Tuleb tunnistada, et vahel sünnivad head toidud eksimustest. Seekord haarasin sahtlist vale purgi ning riivsaia asemel läks hakkliha juurde couscous. Mõtlesin, et mis siis ikka ja proovin mis välja tuleb. Väga põnev tulemus igal juhul ning sobis munanuudlitega ja kastmega suurepäraselt. Taigen jääb alguses suhteliselt vedel ning see on ok kuna kuumutades couscous veidi paisub. Proovin ka kindlasti nn paisutatud couscousiga mõnda lihatoitu teha.
250 g veisehakkliha
150 g couscousi
4 spl magusat tsillikastet
4 spl ketsupit
1 spl viie pipra segu
100 ml vett
Soola
1 pakk SM Ingveri ja sidrunheina vokikastet
3 portsjonit munanuudleid
450 g vokiköögivilju (külmutatud)
Sega omavahel veisehakkliha, couscous, magus tsillikaste, ketsub, pipar, vesi, sool ning 1 spl SM ingveri ja sidrunheina vokikastet. Vormi taignast lihapallid ning küpseta 220 kraadi juures 30 minutit. Valmista munanuudlid pakendi juhendi järgi. Tõsta kõrvale. Voki köögiviljad ning vale peale SM vokikaste. Lisa munanuudlid ning serveeri koos lihapallidega
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar