neljapäev, 7. aprill 2011

Pardikoivad apelsinidega

Paar kuud tagasi sai esimest korda tehtud pardikoibasid. Tulemus oli suurepärane ning kui eelmisel nädalavahetusel tuli mõte midagi erilisemat süüa teha, sai otsus tehtud pardikoibade kasuks. Tulemus oli ütlemata mõnus, kuid tuleb tunnistada, et eelmine kaste sobis minu maitsemeelele paremini.


2 pardikoiba
soola, pipart
100 ml apelsinimahla
100 ml punast veini
2 spl mett
1 apelsin









Hõõru pardikoivad soola ja pipraga kokku. Sega omavahel apelsini mahl, vein ja mesi. Koori ning viiluta apelsin. Aseta ahjuvormi põhja apelsiniviilud, nende peale pardikoivad ning vala üle kastmega. Kata ahjuvorm fooliumiga ning küpseta 200 kraadi juures 50 minutit. Eemalda foolium ning küpseta veel 10 minutit, kuni liha pruunistub.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar