Suvikõrvitsat toon ma koju tavaliselt ikka 6-8 tk korraga. Paar korda nädalas on õhtuseks snäkiks paneeritud suvikõrvitsad. Ootan juba ise ka, et millal siis maitsemeel väikest pausi nõudma hakkab... seni naudin täiega. Kiireks nädalavahetuse lõunasöögiks sai pannil kanafileed praetud ning kui teised said kõrvale riisiportsu siis endale sai kõrvale midagi huvitavamat valmistatud. Kahju lausa nendest riisisööjatest.. aga mis teha kui suvikõrvits ei ole just kõigi lemmik. Retsept jällegi minu "pühaleheküljelt" GF. Kogused ühele sööjale ;)
50 g couscousi
100 ml kanapuljongit
1 suvikõrvits
1 tl oliiviõli
1 tl sidrunimahla
Soola, pipart
Pane couscous kaussi ning vala peale tuline kanapuljong. Kata kauss toidukilega. Lase seista 10 minutit ning siis sega kahvliga nii, et terad oleksid üksteiest eraldunud. Riivi suvikõrvits suure riiviga. Kuumuta pannil õli ning prae selles riivitud suvikõrvits. Sega kokku couscousiga ning maitsesta.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar