esmaspäev, 31. oktoober 2011

Kõrvitsa-sealihahautis

Kui kõik ausalt ära rääkida, peab alustama sellest, kuidas ühel kaunil sügispäeval tuli meie koju terve kõrvits. Supi isu ei olnud ning kapis oli ka tükk sealiha. Appi tuli nami-nami. Lihtne retsept, huvitav tulemus. Kahjuks jäi puudu erilisusest, proovida aga tasub ;)

2 spl õli
1 sibul
350 g sealiha
150 g riisi
600 ml kanapuljongit
500 g kuubikuteks lõigatud kõrvitsat







Kuumuta pannil õli. Pruunista lihatükid ning lisa pannile sibul. Prae paar minutit ning lisa pannile ka riis, mis peaks paari minutiga klaasjaks muutuma. Seejärel lisa kanapuljong ning hauta toitu 20 minutit. 5 min enne lõppu lisa pannile ka kuubikuteks lõigatud kõrvits. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar