Veel mõned päevad ja minu jaoks algab ametlikult sügis. Kuigi kalendri järgi on veel päris mitu nädalat suve siis ju on kool minu mõttemaailma ikka nii palju mõjutanud, et kui September kukub, siis on sügis käes. Ilmad on jahedamaks läinud ning õhtul on päris mõnus soojas köögis olla. Peas muidugi praegusel ajal segadus, kuna üldse ei tea mille järgi isu oleks. Suvi otsa on soojad toidud "out" olnud ning nüüd raske uuesti oravat rattasse saada. Kui millegi järgi eriti isu ei ole siis pasta sobib alati ning seekord sai ahjus kanatükid juurde tehtud. Natuke erilisem kui tavaline tomati-hakkliha kaste igaljuhul... kogused 3le ning retsept GF'st
3 kanafileed
3 spl mascarpone juustu
3 tl pestot
2 tl oliiviõli
4 spl riivsaia
150 g kirsstomateid
Soola
Pipart
Lõika kanafilee sisse väikesed taskud. Sega omavahel mascarpone ning basiilik ning täida seguga taskud. Suru ääreld õrnalt kokku ning pintselda kanafilee üle õliga. Vala riivsai taldrikule ning veereta selles kanafileed mõlemalt küljelt. Aseta kanafilee õlitatud ahjuvormi. Toimi nii ka teiste fileedga. Lisa ahjuvormi ka kirsstomatid ning puista kõik üle soola ja pipraga. Küpseta 200 kraadises ahjus 25 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar