laupäev, 17. september 2011

Tomati-mascarpone kana

See on retest mida olen ammu tahtnud järele proovida. Pärit minu suurest lemmikust GFst ning siinkohal ainult väikeste muudatustega. Toit oli maitsev, kuid ise eelistan mascarpone ja pesto kooslust kana juures rohkem. Kuid ega maitse üle ju ei vaielda, teistele vähemalt paistis see tomatine kana väga hästi sobivat.

1 sibul
2 küüslauguküünt
1 tl oliiviõli
2 tl võid
800 g purustatud tomateid
4 spl mascarpone juustu
3 spl hakitud basiilikut
6 kanakoiba/fileetükki/rinnatükki
Soola, pipart







Kuumuta pannil õli ning või. Prae selles pehmeks peeneks tükeldatud sibul ja küüslauk. Lisa pannile purustatud tomatid ning kuumuta 15 minutit kuni segu on pakseneb. Tõsta tulelt ja lisa pool basiilikust ning mascarpone. Prae kanatükid kiirelt pannil ning tõsta ahjuvormi. Vala üle kastmega ning küpseta 200 kraadi juures 30 minutit. Enne serveerimist puista üle ülejäänud basiilikuga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar