1 muna
2 porgandit
Sama kogus riivitud kapsast
peotäis Wok- nuudleid
6 kuivatatud seent
5 muna
punt koriandrit
50 ml heledat sojakastet
1 tl suhkrut
Soola, pipart
1 l õli
Haki porgand ja kapsas peenikesteks, pikkadeks ribadeks. Leota seeni 5 minutit keevas vees ning seejärel nõruta ja haki. Kuumuta suurel pannil veidi õli ning lisa pannile kapsas, porgand, seened ja wok-nuudlid. Kuumuta kiirelt läbi. Klopi lahti 5 muna, lisa hakitud koriander ja sojakaste ning suhkur. Vala pannile ning prae korralikult läbi. Maitsesta soola ja pipraga. Aseta filotaigna leht lauale, tõsta lusikaga veidi täidist ning rulli tiheldalt kokku. (Taigna ääred tuleb tõsta kokku nii, et rulli otstest täidis välja ei tule ning äärtes kasuta "liimiks" lahtiklopitud muna) Küpseta rulle kuumas õlis seni, kuni nad on kuldpruunid.
2 porgandit
Sama kogus riivitud kapsast
peotäis Wok- nuudleid
6 kuivatatud seent
5 muna
punt koriandrit
50 ml heledat sojakastet
1 tl suhkrut
Soola, pipart
1 l õli
Haki porgand ja kapsas peenikesteks, pikkadeks ribadeks. Leota seeni 5 minutit keevas vees ning seejärel nõruta ja haki. Kuumuta suurel pannil veidi õli ning lisa pannile kapsas, porgand, seened ja wok-nuudlid. Kuumuta kiirelt läbi. Klopi lahti 5 muna, lisa hakitud koriander ja sojakaste ning suhkur. Vala pannile ning prae korralikult läbi. Maitsesta soola ja pipraga. Aseta filotaigna leht lauale, tõsta lusikaga veidi täidist ning rulli tiheldalt kokku. (Taigna ääred tuleb tõsta kokku nii, et rulli otstest täidis välja ei tule ning äärtes kasuta "liimiks" lahtiklopitud muna) Küpseta rulle kuumas õlis seni, kuni nad on kuldpruunid.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar