neljapäev, 28. oktoober 2010

Rassolnik

Nädalavahetusel sai räägitud rassolnikust ning see tekitas selle järele kohe sellise isu, et paar päeva hiljem tuli supitegu ette võtta. Üldiselt on nii, et argiõhtuti ei viitsi ma liha keetmisega väga jännata ning eelistan lihamaitset kuubikuvormis. Rassolnik aga ei oleks see õige kui ma lihaga nii petma hakkaks. Väga hea supp tuli..

300 g veise supiliha
2 porgandit
3 kartulit
2 peotäit kruupe
3 marineeritud kurki
2 puljongikuubikut
2 loorberilehte
SM röstitud sibulahelbed
mõned pipraterad








Pane potti koos veega liha, puljongikuubikud ning kruubid. Keeda tunnike. Lisa tükeldatud kartulid ja porgandid ning maitsesta. Keeda veel 30 min.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar