esmaspäev, 17. jaanuar 2011

Tatartapuder

Minu immuunsussüsteem on ikka üks suurepärane võõrustaja. Ta võtab kõik uksele koputavad viirused avasüli vastu ning lubab neil minu organismiga vallatleda seni kuni nad tüdinevad. Seekord võõrustasime kahekesi neelupõletikku ning igasugune söögitegemine oli välistatud kuna ma köhisin umbes 10 korda minutis. Vaevalt, et keegi sellisel moel valminud toitu süüa tahaks :)))) Siit tulenevalt peaks vist edasine menüü olema rohkem vitamiinidele ja tervislikkusele suunatud. Täna sai lõunaks söödud juurviljasuppi ning ilmselgelt on sellega täis ka vitamiinide vajadus ja õhtuks sai planeerida midagi mille järgi isu tuli parasjagu. PS! Lõpuks ometi tuli mulle ära ka Vefas Kitchen ning kindlasti muutub meie kodune menüü kreekapärasemaks!

200 g tatart
1 pakk Maks ja Mooritsi Snackvorstikesi
8 päiksekuivatatud tomatit + õli
2 küüslauguküünt
Soola








Hauta tatar soolaga pehmeks. Lõika vorstidest väikesed kettad ning tomatid tükkideks. Kuumuta pannil tomatite purgist võetud õi ning lisa küüslauk, vorst ja tomatid. Prae kõik kergelt läbi ning lisa keedetud tatar.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar