laupäev, 8. jaanuar 2011

Tervislik pitsa

Sõin paar kuud tagasi ühte pizzat kus oli kõike liiga palju. Tulemuseks oli see, et üksnes mõte ühest mu vanst lemmiktoidust tekitas iiveldust. Leidsin Good Foodist huvitava retsepti ning tulemus oli päris mõnus. Tegin 2 pitsat ning teisele sai lisatud salaamiviile.

100 g nisujahu
100 g täistera grahamjahu
7 g kuivpärmi
125 g sooja vett

200 g purustatud tomateid, nõrutatud
100 g kirsstomateid
100 gsuvikõrvis
25 g mozzarella juustu
1 Küüslauguküüs
1 tl oliiviõli
Pizzamaitseaine



Sõtku tainas ning rulli u 30 cm läbimõõduga kettaks (või mis iganes kujund välja tuleb, minu oma oli näiteks pannile minnes 11nurk). Aseta peale purustatud tomatid ja pressitud küüslauguküüs ning peale pooleks lõigatud kirsstomatid. Viiluta suvikõrvits õhukesteks viiludeks ning aseta pizzale. Peale mozzarellaribad. e.Piserda peale oliiviõli ning pitsamaitseainet. Lase 20 minutit kerkida.  Küpseta 220 kraadi juures 10 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar