Vägagi pühapäevane toit. Tervislik, lihtne ning natukene aeganõudev. Kuigi algul arvasin, et toidu saab ahjust kätte nii 1 tunniga siis tegelik ajakulu oli umbes 1,5 h. Pärast pikaleveninud ootamist toidulõhnades tundus valminud toit eriti mõnus. Retseptis kasutatud Knorri Grill Krydda maitseainet mis härrale tõi lapsepõlve meelde.. :)
500 g sealiha, kuubikuteks lõigatud
5-6 kartulit
4 porgandit
1 kaalikas
200 g külmutatud herneid
100 g külmuatud rohelisi ube
2 spl oliiviõli
Sool, pipar
Knorri Kött & Grill Krydda
Koori juurviljad ja lõika kuubikuteks. Pane ahjuvormi ning lisa peale hened, oad.Piserda peale oliiviõli ning maitsesta soola, pipraga. Maitsesta lihakuubikud ning tõsta juurviljade peale. Kata ahjuvorm kaane või fooliumiga ning küpseta 200 kraadi juures u. 1,5 h.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar