esmaspäev, 28. veebruar 2011

Läätseraguu

Huvitav ja lihavaba toit GF'st. Koguseid poole võrra vähendatud, kuna ma ei ole suur toidu sügavkülmutaja. Õigemini külmutada ma oskan väga kegelt aga pärast eriti seda sulatatud toitu küll ei taha.

250g punaseid läätsi
400g purustatud tomateid
2 porgandit
1 šalllotsibul
2 küüslauguküünt
1 spl tüümiani
1 spl punet
1 loorberileht
200 ml puljongit
1 tl õli
Soola, Pipart
Parmesani juustu



Kuumuta potipõhjas õli ning lisa tükeldatud sibul ning küüslauk. Kuumuta mõned minutid ning lisa tükeldatud porgand. Kuumuta läbi ning lisa kõik teised ained. Hauta umbes 45 minutit. Serveeri koos spagettide või ahjukartulitega ning riivi peale paremesani.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar