laupäev, 26. veebruar 2011

Feta-kappari pirukad

Väga mõnusad pirukad ning näevad ka väga lahedad välja. Retsept internetist. Proovisin teha nii suuremad kui väiksemaid ruute kuid lemmikud just suuremad. Millegipärast seostusid pirukad mulle suvega ja mõnusa piknikuga kuskil rannas koos mõnusa jaheda Fresitaga.


500 g lehttainast
150 g fetajuustu
100 g riivjuustu
1 tomat
2 spl kappareid
Tüümiani
1 muna












Lõika lehttaignast ruudud ning piklikud tükid mida risti üle pirukate panna. Sega omavahel juustud, hakitud tomat ning kapparid. Tõsta lusikaga segu taignaruutudele ning puista peale tüümiani. Pane piklikud taignaribad üle piruka risti ning suru ruudu külge kinni. Pintselda munaga ning küpseta 200 kraadi juures 20 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar