laupäev, 12. veebruar 2011

Sealiha paprikaga

Jällegi GF lainetel. Täna leidsin omale jällegi ühe uue lemmiku mis võlub lihtsuse ning mõnusalt tulise maitsega.
Soovitan kindlasti järele proovida!

1 spl oliiviõli
2 šallotsibulat
400 g seafileed
250 g seeni
1,5 spl paprikapulbrit
1 spl tomatipastat
200 ml puljongit
100 ml rõõska koort (35%)
musta pipart





Kuumuta oliiviõli ning prae selles umbes 10 minutit peeneks hakitud sibulaid. Haki seened ning tükelda seafilee. Lisa need pannile ning pruunista 3-4 minutit kõrgel kuumusel. Lisa paprikapulber ning kuumuta veel.
Lisa tomatipasta ning puljong ning kuumuta veel 10 minutit.  Lisa rõõsk koor ning pipar ning kuumuta läbi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar