esmaspäev, 5. detsember 2011

Natuke erilisem soe võileib

Ahjusoojad võileivad täidavad maja mõnusa toidulõhnaga ning on üks nendest toitudest mis kunagi ei ebaõnnestu. Soovides aga veidike erilisemat suutäit kui lihtsalt soojad saiad singi ja juustuga sai seekord põhjaks võetud lehttaigen. Mõte on nami nami suitsuvorsti pirukast aga kuna sööjaid oli täna vaid üks siis ei  hakanud plaaditäit ette võtma. Taldrik tühjenes uskumatu kiirusega! Sobib ka kiireks õhtusöögiks kui serveerida kõrvale mõnd head salatit.

250 g pärmi-lehttaigent
12 viilu suitsuvorsti
3 spl merevaiku
1 väike tomat
1 spl kappareid











Rulli taignalehte veidi õhemaks ning joonista noaga taignale umbes 1 cm laiune äär. Määri see merevaiguga ning kata õhukeste suitsuvorsiviiludega. Tükelda tomat ning kapparid ning puista suitsuvorstile. Küpseta 200 kraadies ahjus 15 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar