Tegemist on Mehhikost pärit dipikasmega. Selle tegemine oleks pidanud olema üks lihtsamaid asju Mehhiko õhtu juures, kuid meil sisustas õhtu esimesed 45 minuitit blenderi meeleheitlikud katsed end avokaadost läbi murda. Kui see jõuluralli läbi saab siis tuleb tegeleda uus aparaadi soetamisega! Sest ka Mojitode jaoks jääd teha ei saanud nii, et imik-külaline üle kere ei oleks võpatanud. Guacamole maitses igal juhul suurepäraselt ning millegipärast tekitas see igatsuse suve järele... kujutasin juba ette sooja suveõhtut koos kannu margaritaga... varsti varsti ;)
2 küpset avokaadot
2 laimi mahl
1 väike sibul
3 küüslauguküünt
2 väikest chillikauna
2 väikest tomatit
Soola, pipart
Koori avokaadod, poolita ning eemalda kivi, blenderda koos laimimahalaga. Lisa sibul, küüslauk, chillikaunad ning tomatid ja lisa blenderisse. Lase masinal veidi toimetada kuni on tekkinud ühtlane segu, kuid mitte päris pasta. Õiges guacamoles on ikka väikeksed tükid sees :) Serveeri tortillakrõpsudega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar