teisipäev, 14. detsember 2010

Kana mozzarellaga

Seekord oli algselt plaan teha täidetud kanataskuid, kuid koju jõudes oli päris suur nälg ning ei viitsinud väga hakata "taskutamisega" vaeva nägema. Maitsestatud kanafileed vormi ja muu värk peale ja ahju.

3-4 kanafileed
2 spl oliiviõli
150 g mozzarella juustu
10 kirsstomatit
Soola
Pipart
Tüümiani










Maitsesta kanafileed soola ja pipraga ning aseta ahjuvormi põhja. Vala peale oliiviõli ning keera fileesid õlis kuni need on ühtlaselt kaetud. Lõika kirsstomatid neljaks ning puista kanafileede peale. Tomatitele veelkord natuke soola ja pipart (soolata ja piprata soe tomat on minu arvates päris väkk..) Peale mozzarellaviilud ning tüümian. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 25 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar