laupäev, 11. detsember 2010

Sealiharull

Mingi hetk märkasin, et olen paari kuu jooksul teinud väga vähe sealihatoite ning keskendunud eelkõige kanale. Kuna tavaline sealiha ei tekitanud hetkel mingit emotsiooni sai netist leitud midagi natuke põnevamat, kuid siiski tuttavate koostisosadega toit.

800g sea kaelakarbonaadi
100 grammi toorjuustu
3 supilusikat  õunamoosi
2 küüslauguküünt
1 spl tüümiani
soola, pipart
5 kartulit
2 spl oliiviõli
soola, tüümiani






Lõika liha u  1 cm paksuseks ning maitsesta soola ja piparga. Sega torjuust, õunamoos, küüslauk ja tüümian. Määri segu lihale ning keera rulli. Seo puuvillase nööriga kinni. Koori kartulid ja lõika neljaks. Aseta ahjuvormi põhja. Peale oliiviõli, sool ja pipar ning sega läbi. Kõige peale liharull. Küpseta 180 kraadises ahjus 70-80 minutit

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar