neljapäev, 19. mai 2011

Lõhefilee ahjus

Ma pole mitte kunagi varem lõhet teinud. Söönud olen elu jooksul kokku no oma 50 grammi seda... Aga kuna kodus on kalasõpru siis otsustasin pühapäevaseks lõunasöögiks teha ühe üllatuse. Kuna mul aga puudus täiesti igasugune maitsemõõdik siis lähtusin kõige klassikalisemast kalaküpsetusviisist ning foolium ja sidrun ajasid asja ära. Kalasõpradele igal juhul väga meeldis, mind jättis suhteliselt tuimaks..

500 g lõhefileed
2 spl majoneesi
0,5 sidrunit
valget pipart
värsket tilli







Lõhefilee foolimile, määri kokku majoneesiga, maitsesta pipraga. Raputa peale tihe kiht värsket hakitud tilli ning kõige peale õhukesed sidruniviilud. Küpseta 180 kraadi juures 25 minutit

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar