Esimeste ilusate ilmadega algab eestlastel grillihooaeg. Meie tirisme oma aparaadi õue juba aprilli keskel ning nüüdseks on juba oma 10 korda grill kuumaks aetud. Üheks selle aasta esimeseks marinaadiks sai mee-tsilli segu. Midagi sarnast sai ka talvel proovitud ahjus kuid grillil on tulemus ikkagi kordades parem.
12 kanakoiba
0,5 pudelit Felixi tsillikastest
2 spl mett
1 tl jahvatatud ingverit
3 küüslaugküünt
Sega suures kotis omavahel tsillikaste ning mesi. Lisa ingver ning küüslauguküüned. Lisa kotti kanakoivad ning liiguta neid ringi seni kuni kõik tükid on marinaadiga kaetud. Lase seista vähemalt paar tundi (soovitavalt üleöö) Grilli kesmisel kuumusel.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar