teisipäev, 24. mai 2011

Tervislik tomatisupp

Kuna eilsest jäi alles pool kogust küpsetatud baklazaanist ning suvikõrvitsast ning täna oli plaanis tomatisuppi teha siis sai need kaks omavahel kombineeritud. Väga vürtsikas ning toitev õhtusöök. Tundub siiski olevat jälle nn naistetoit kuna liha sisse ei lähe... Kõrvale paar Wasa näkileiba ning päikseline terrass ...

800 g purustatud tomateid
200 ml vett
0,5 portsjonit küpsetatud baklazaani ja suvikõrvitsat
0,5 puljongikuubikut
peterselli
riivitud parmesani











Kuumuta potis purustatud tomatid ning vesi. Lisa puljongikuubik. Lisa baklazaan ning suvikõrvits ja keeda 10 minutit tasasel tulel. Püreesta ning serveeri peterselli ning riivitud parmesaniga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar