Üritan see aasta rabarberiajast võtta nii palju kui võimalik. Muidu juhtub nagu iga aasta, et rabarberikoogi isu tuleb täpselt siis kui hooaeg ammu läbi. Täna läksid küpsetamisele mõnusa purukattega muffinid. Pooled jäid koju ning pooled tulevad homme kontorisse kaasa.
300 g jahu
330 g pruuni suhkurt
1 tl soola
1 tl soodat
1 tl kaneeli
1 muna
200 ml keefiri
130 ml päevalilleõli
250 g tükeldatud rabarbereid
Kate:
100 g suhkurt
30 g võid
1 tl kaneeli
Sega jahu, suhkur, sooda, sool ning kaneel. Teises kausis sega omavahel muna, keefir ning õli ning lisa jahusegule. Sega sisse ka tükeldatud rabarberid ning tõsta muffinivormidesse. Sega katte koostisosad ning puista vormidesse. Küpseta 190 kraadi juures 18 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar