laupäev, 14. jaanuar 2017

Täidetud paprikad

Vahel juhtub nii, et kapis olevatest asjadest kombineeritud õhtusöök tundub nii lihtne ja maitsev aga hiljem ei mäleta mis sinna täpselt sisse läksid. Selleks, et seda viga nüüd mitte korrata saab järgnev retsept kirja.


4 kollast paprikat
1 punane paprika
1 spl oliiviõli
300 g kanafilee hakkliha
100 g quinoad
Chermoula maitseainesegu
Cheddar juust
Farmi Dipikas üritdega
Lehtsalat

Poolita kollased paprikad ning puhasta. Aseta ahjuplaadile ning küpseta 200 kraadi juures(ülemine-alumine kuumutus)  10 minutit. Puhasta ja haki punane paprika. Kuumuta pannil õli ning lisa hakkliha. Kui hakkliha on pruunistunud lisa paprika ning prae veel mõni minut. Lisa quinoa ning vett ning hauta kuni quinoa on pehme (u 15 min) Tõsta segu poolitatud paprikatesse ning kata riivutud juustuga. Puista peale veel Chermoula segu ning küpseta 20 minutit. Serveeri värske lehtsalti ning ürtidega dipikastmega. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar