pühapäev, 19. juuni 2011

Röstitud juurviljade püreesupp

Selle supi valmistamine võtab küll päris palju aega aga tulemus on pingutust väärt. Lisaks on juurviljade ahjus olemise ajal  maja suurepärast lõhna täis. Infoks, et need kellele ei meeldi väga paksud püreesupid peaksid rohkem puljongit lisama... minu supp on suhteliselt "lusikas seisab püsti" teema :)  Mõtteks veel nii palju, et kindlasti sobiks supi sisse ka üks karp küüslauguga toorjusutu....  järgmine kord peab nii ära proovima.
2 suvikõrvitsat
4 küüslauguküünt
1 paprika
4 tomatit
5 spl oliiviõli
1 l kanapuljongit
Soola, pipart








Haki juurviljad ning sega kausis oliiviõliga. Vala küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, maitsesta soola ja pipraga ning rösti ahjus 200 kraadi juures 30-40 minutit. Purusta juurviljad ning sega puljongiga. Serveerimisel puista peale maitserohelist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar