pühapäev, 15. september 2013

Pasta petersellipestoga

Nautides õues viimaseid ilusaid ilmasid on õhtul tuppa tulles vaja valmistada toitu mis algusest lõpuni ei võta üle 15 minuti. See on üks nendest toitudest. Tulemuseks on väga hea ja omapärase maitsega pastatoit mida mille kordamist minu kodus lausa nõuti. Lihasõbrale praadisin juurde ka väiksed peekonitükid. 





250 g pastat
2 peotäit peterselli
1 peotäis maapähkleid
1 dl oliiviõli
2 küüslauguküünt
1 dl riivitud Grana Padanot
soola, pipart


Keeda pasta pakendi juhendi järgi. Purusta kõik ülejäänud koostisosad nuimikseriga ühtlaseks pastaks ning sega nõrutatud tulise pastaga. Soovi korral lisa praetud peekonitükke. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar