esmaspäev, 7. oktoober 2013

Pähklivõiga kanavardad

Suurepärase maitsega kiire kanaroog, mis koos mahlase porgandisalatiga sobib suurepäraselt argipäeva tervislikuks õhtusöögiks. Veelgi parema tulemuse saaks kindlasti päris grillil liha küpsetades aga külmade ilmadega tuleb praehjuga hakkama saada.



500 g kanafileed
100 ml sojakastet
2 küüslauguküünt
1 apelsini mahl
1 laimi mahl
Kaste
2 spl maapähklivõid
2 spl mett
1 spl seesamiõli
1 spl riisiäädikat
1 spl sojakastet
1 spl hakitud värsket ingverit
1 küüslauguküüs

Tükelda kanafileed. Sega sojakastmest, küüslaugust ja apelsini ning laimi mahlast marinaad. Vala kanatükid marinaadiga üle ning jäta vähemalt tunniks külmikusse maitsestuma. 
Sega kõik kastme komponendid blenderiga ühtlaseks kastmeks. 
Aja kanatükid puutikkude otsa, jälgides, et liha liialt tihedalt ei saaks. Küpseta grillreziimil 180 kraadi juures 10 minutit. Enne serveerimist vala kastmega üle või kui serveerimiseks eemaldad tikud siis sega kanatükid kausis kastmega läbi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar