neljapäev, 7. aprill 2011

Baklažaaniga pasta

Jälle tuleb tõdeda, et tihti sünnivad laiskusest täiesti lahedad uued maitsed. Seekord oli tegemist jällegi tegemist olukorraga, kus pood tundus ütlemata kaugel olevat ning eriti palju valikuid polnud ka külmikus. Baklažaanist ning prosciutto singist sai mõnus vürtsine taldrikutäis.

250 g pastat
2 tl õli
100 g prosciutto sinki
1 keskmine baklažaan
2 küüslauguküünt
1 tl chillipulbrit
800 g purustatud tomateid
1 tl soola











Keeda pasta. Kuumuta pannil õli ning prae baklažaan pehmeks. Lisa tükeldatud sink, purustatud küüslauk ning chillipulber. Prae läbi ning lisa tomatikonservid. Maitsesta soolaga ning hauta 10 minutit. Sega pastaga ning serveeri.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar