laupäev, 2. aprill 2011

Kakaokissell

Tegemist on magustoiduga mis sai valmistatud juba kuu aega tagasi, kuid siiani pole veel jõudnud postitust üles panna. Selle kirjutamine nüüd toob soovi jällegi üks ports kisselli teha... :) Tõeline klassika ning palju parem kui igasugusued poes müüdavad pudingud.

1 liiter piima
100 g suhkurt
2 spl kakaod (ilma suhkruta)
1 dl külma vett
3 spl tärklist
2 spl Marianne kommide puru










Sega kausis suhkur ning kakao. Kuumuta piim keemiseni ning vala juurde suhrku-kakao segu. Kuumuta uuesti keemiseni. Sega tärklis ning külm vesi ning nirista pidevalt segades piima hulka. Kuumuta kuni segu pakseneb, kuid ära uuesti keema lase. Tõsta kissell kausidesse ning kata kiirelt toidukilega, et vältida "naha" tekkimist magustoidule. Serveerimisel puista peale purustatud piparmündikomme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar