laupäev, 23. aprill 2011

Kartuli-redise salat

Üks vähestest retseptides mille proovisin ära eelmise kuu GF'st. Pärineb nn lisandite leheküljelt ning see on antud ajakirjas ka minu kõige lemmikum lehekülg. Iga kuu mõned nõuanded mida pakkuda "lihalise" kõrvale, mis oleks uus ja huvitav. Antud toit on ka minu esmane katsetus murulaugua ja tuleb välja, et ellu jäin... ;)


500 g värskeid kartuleid
200 g rediseid
3 spl hapukoort
1 tl sinepit
Murulauku
Soola










Koori kartulid, viiluta ning keeda soolaga maitsetatud vees 8-10 minutit. Vala vesi ära ning lase umbes 10 minutit kartulitel jahtuda. Viiluta redised ning sega kartuliviiludega. Sega hapukoore ning sinepiga. Maitsesta soolaga ning lisa hakitud murulauk.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar