laupäev, 7. aprill 2012

Salat suitsukalaga

Nagu juba traditsiooniks saanud, on õhtusöökide parimaks osaks kujunenud eelroad. Ka Islandi õhtusöök ei olnud erandiks. Suitsukala salat, kus ükski maitse ei olnud liiga esiletükkiv ning kõik koostisosad lihtsalt toimisid omavahel. Igal juhul kuumsuitsu skumbriaga on mul järgmised plaanid paika pandud...

1 suur punane õun
150 g sinihallitusjuustu
2 kuumsuitsu skumbriat
150 g salatit
100 g kreeka pähkleid
Kaste:
30 g pruuni suhkurt
3 spl punase veini äädikat
2 spl Worchesteri kastet
1 spl Dijon sinepit
5 spl kreeka pähkli õli





Sega kastme koostisosad. Tükelada õun ja sinihallitusjuust. Tõsta kaussi salat, sinna peale õun ja sinihallitusjuust ning tükeldatud suitsukala. Puista peale tükeldatud kreeka pähklid ning vala üle kastmega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar