neljapäev, 31. mai 2012

Maasikad vaarika-grenadilli kastmega

Ainuüksi sellest toidust kirjutamine paneb mul süljenäärmed kiirelt tööle. Kui kell nii palju poleks siis vist istuks autosse ja läheks Stokmanni grenadilli järele. Kerge, hapukas, maitsev.... jubehea. Selle valmistamine on superlihtne kuid tulemus on väga eriline. Võiksin veel siia igasuguseid ülivõrdes kommenaare kirjutada aga teen seekord lühidalt sest muidu tükib ilanire suunurgast välja :)



1 kg maasikaid
3 spl suhkrut
2 grenadilli
500 g vaarikaid
mõned küpsised serveerimiseks









Pese ja tükelda maasikad. Pane vaarikad ja suhkur potti ning kuumuta umbes 5 minutit. Tõsta pliidilt ning jäta jahtuma. Jahtunud vaarikatele lisa grenadilli sisu ning blenderda ühtlaseks massiks. Suru segu läbi tiheda sõela. Tõsta maasikad klaasidesse ning lisa juurde küpsis. Vala üle kastmega. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar