laupäev, 2. märts 2013

Tomatisupp vol.....

Seekord sai siis selline tomatisupp. Lihtne ja tavaline aga kuna meespere kaebles, et vahel on minu tomatisupid vängelt tomatised (nannipunnid!) siis seekord panin sisse veidi creme fraiched. Igal juhul söödi korralikult taldrikud tühjaks ei olnud eriti virisemist, et liha ei olnud. Vahel võib :)



1 spl oliiviõli
1 sibul
4 küüslauguküünt
1 porgand
2 purki purustatud tomateid
1 puljongikuubik
2 spl punet
100 g creme fraiched


Haki sibul, küüslauk ning porgand peeneks ning prae kuumas oliiviõlis kuni need pehmenevad. Kuumuta potis purustatud tomatid ning nisa sibulad, porgandid ja küüslauk. Lisa potti veidi vett ning puljongikuubik ning keeda nõrgal tulel umbes 20 minutit. Püreesta saumiksriga ning lisa seejärel pune ning creme fraiche. Sega kõik korralikult läbi ning serveeri värske juususaiaga. 

2 kommentaari: