teisipäev, 22. märts 2016

Lõheomlett

See on nüüd jällegi üks sellistest toitudest, mida plaanin kindlasti korrata ning mille tegin täiesti omast peast. Minu jaoks tähendab see seda, et umbes kuu pärast ei mäleta ma peale selle, et "hea oli" eriti midagi ning algab uus katsetamine. Ehk siis põhjuks miks uuesti blogisse toidud kirja panna... 
Tegemist oli kiire lõunasöögiga ning kõrvale sobis tavaline lehtsalat. Sööjad kiitsid.



4 kartulit
1 porru
1 spl võid
170 g soolalõhefileed
6 muna
200 ml koort (10%)
Pipart, soola
Värsket tilli

Tükelda kartulid ning porru ning prae umbes 5 min võis. Tõsta segu ahjuvormi põhja ning puista peale soolalõhest lõigatud tükid. Sega omavahel munad ning koor ja maitsesta vähese soola ja pipraga. Vala segu ahjuvormi ning puista peale tilli. Küpseta 200 kraadi juures 25 minutit. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar