laupäev, 22. oktoober 2011

Kikerherne-hakkliha supp

Piisavalt paks ning rohke chilliga. Sobib ideaalselt kõledasse sügisõhtusse ning valmib kiiresti. Kogustest saab päris suure potitäie ning suppi jagub päris mitmeks toidukorraks. Sellepärast on tegemist ühe mu lemmikuga tööpäevadel. Esimsel päeval saab kiirelt valmis ja teisel päeval on ainult soojendamise vaev.

450 g kalkunihakkliha
1 sibul
2 tl oliiviõili
2 l puljongit
2 porgandit
2 kartulit
1 purk kikerherneid
3 spl hakitud peterselli






Kuumuta pannil õli ning prae läbi  peeneks hakitud sibul ja hakkliha. Vala potti ning lisa puljong. Tükelda kartul ja porgand väikesteks tükkideks ning lisa puljongile. Keeda umbes 15 minutit ning lisa kurnatud kikerherned. Lase veel kaane all 5 minutit keeda ning lisa kõige lõpus hakitud petersell.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar