pühapäev, 9. oktoober 2011

Õlles hautatud loomaliha

Seda õlles hautatud loomaliha tegemist olen ma ikka väga väga kaua edasi lükanud. Ega ma täpselt ei teagi miks aga lihtsalt see 3 tunnine küpsetamine on vist alati pannud millegi kergema kasuks otsustama. Nüüd aga tundub, et selliseid pikemaid hautamisi tuleb ka edaspidi ette võtta. Potist tuli välja suurepärane, pehme, maitsev ning hoopis erinev lihatoit.

2 spl õli
800 g loomaliha
1 sibul
5 porgandit
2 spl jahu
1 puljongikuubik
1 pudel õlu (minul oli Saku Dublin)









Kuumuta pannil õli. Tükelda liha ning pruunista. Vala lihatükid kaanega ahjuvormi. Tükelda porgandid ning sibul ning pruunista ka need pannil. Puista üle jahuga ja prae kiirelt läbi. Vala peale õlu ning lase keema tõusta. Vala kogu segu lihatükkidele ning kata kaanega. Küpseta  150 kraadises ahjus 2 tundi ja 40 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar