laupäev, 26. veebruar 2011

Paneeritud mintaifilee

Trummid...pasunad... muud pillid mis teevad valjut häält...MÄNGIGE!  Mina tegin õhtusöögiks kala! Iseseisvalt, teadmata kuidas ja mis jne.. Ja esimese korra kohta täiesti aksepteeritav tulemus. Isegi H kiitis.. kuigi ma kahtlustan, et tal see kalamaitseandur võib natuke roostes olla, kuna viimased aastad pole ta vaeseke ju seda eriti söönud, kui välja arvata need üksikud suvised suitsulestad. Kala küpsetasin ilma õlita nii, et tulemus on healthy as hell! :D Kala kõrvale läks hästi Tomati-kurgi-jääsalati-hapukoore salat.

400 g mintaifileed
1 muna
50 g täisteranisujahu
1 spl SM Lime&Mint maitseainet
1/4 tl soola








Klopi lahti muna ning lisa sool ning maitseaine. Teise taldrikule aseta nisujahu. Lõika kalafileest umbes 5 cm tükid ning veereta tükke esmalt jahus ning seejärel munasegus. Prae keskmisel kuumusel mõlemalt poolt umbes 3-4 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar