reede, 11. veebruar 2011

Pesto pasta

Esiteks on minu meelest sellel toidul nii lahe nimi. Teiseks avastasin, et pole oma uuest GF ajakirjast peale küpsiste veel midagi teinud. Töönädala lõpetuseks sobis suurepäraselt imekiire ja vägagi maitsev pasta. Natuke küll muudetud... aga näpuga ajan ma järge päris vähestes retseptides...

250 lingune pastat
150 sinki
4 spl rohelist pestot
100 ml rõõska koort (35%)
2 spl seedermänniseemneid






Keeda pasta pakil oleva õpetuse järgi. Samal ajal kuumuga pesto ning lisa kuubikuteks lõigatud sink. Lisa rõõsk koor ning kuumuta umbes 5 minutit. Kurna pasta ning sega kastmega läbi. Serveermisel puista peale seedermänniseemneid.  PS. kuna sink ja pesto on soolased siis seda eraldi lisada ei ole vaja!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar