teisipäev, 8. veebruar 2011

Vasikaliha lõigud

Meditsiinilistest põhjustest tingituna on minu viimase nädala menüü koosnenud kohupiimakreemidest, tarretistest ning muust lurrist. Täna tõmbas poes kohe eriti lihaleti juurde ning koju sai toodud veiseliha praelõigud. Täpsemalt polnud küll mõtteid mida nendega tegema hakata kuna Osso Bucco jaoks olid nad liiga nirud... Appi tulid jällegi minu lemmikud raamatud ning valituks osutus Silver Spooni kõige lihtsam vasikaliha retsept... tegemist peaks olema lausa milaanopärase lihaga kuigi kukkus väja nagu tavaline paneeritud praelõik... Tuleb ikka Osso Bucco ära proovida.

3 veise praelõiku
50 g riivsaia
2 spl võid
1 muna
Sool
Pipar










Kuumuta pannil või. Kasta lihalõigud munasse ning seejärel riivsaia. Prae keskmise kuumusega pannil mõlemalt poolt umbes 10 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar