kolmapäev, 9. märts 2011

Kalkunifilee parmesani ja pestoga

Mõnus mahlane kalkunifilee ning pesto ja parmesani alati mõnus kooslus. Need mõnusad maitsed moodustasid meie tänase õhtusöögi. Tuleb öelda, et kukkus välja ütlemata maitsev ning värviline toit oli taldrikul ka silmale ilus vaadata.

500 g kalkunifileed
1 spl oliiviõli
3 spl pestot
10 kirsstomatit
50 g riivitud parmesani juustu
Soola, Musta pipart









Lõika kalkunifileest viilud ning prae kuumal pannil väheses oliiviõlis mõlemalt poolt umbes 1-2 minutit. Aseta ahjuplaadile. Määri pealt pestoga ning aseta peale neljaks lõigatud kirsstomatid.  Maitsesta soola ning pipraga ja puista peale riivitud parmesani. Küpseta 200 kraadi juures 10 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar